לזניה חלבית מפוארת
לזניה חלבית מפוארת
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
מטבח גלילי- אילת ונעה

מטבח גלילי- אילת ונעה

אילת, עם ניסיון של 40 שנה בתחום הקולינריה, רואה בבישול אומנות, תרפיה והזדמנות להעז וליצור חוויות קולינריות עשירות.
נעה גדלה בבית שמעריך אוכל טוב ומגוון, ובמהלך השנים פיתחה גישה קולינרית המחברת בין...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה »

תיאור המנה:

לזניה עם גבינות, בשמל ורוטב עגבניות בסגנון איטלקי.

תכולת מנה:

תבנית 15*20 ל-2-3 סועדים
תבנית 20*30 ל-4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

עלי לזניה, גבינת קוטג', גבינה לבנה, גבינה צהובה, קמח, ביצים, עגבניות, בצל, שום, חמאה, חלב, מלח, פלפל, מוסקט, בזיליקום טרי.

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםלחימום בתנור- 20 דק' מכוסה ועוד 10 דק' ללא כיסוי.

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה:

55812