1
תיאור המנה:
לזניה עם גבינות, בשמל ורוטב עגבניות בסגנון איטלקי.
תכולת מנה:
תבנית 15*20 ל-2-3 סועדים
תבנית 20*30 ל-4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
עלי לזניה, גבינת קוטג', גבינה לבנה, גבינה צהובה, קמח, ביצים, עגבניות, בצל, שום, חמאה, חלב, מלח, פלפל, מוסקט, בזיליקום טרי.
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםלחימום בתנור- 20 דק' מכוסה ועוד 10 דק' ללא כיסוי.
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא