עוף צלוי בתנור עם תפוחי אדמה ובצלי שאלוט
עוף צלוי בתנור עם תפוחי אדמה ובצלי שאלוט
מטבח גלילי- אילת ונעה

מטבח גלילי- אילת ונעה

אילת, עם ניסיון של 40 שנה בתחום הקולינריה, רואה בבישול אומנות, תרפיה והזדמנות להעז וליצור חוויות קולינריות עשירות.
נעה גדלה בבית שמעריך אוכל טוב ומגוון, ובמהלך השנים פיתחה גישה קולינרית המחברת בין...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה »

תיאור המנה:

כ- 1.5-2 קילו עוף שלם צלוי בתנור עם קילו תפוחי אדמה קטנים שלמים ובצלי שאלוט, מנה פיקנטית מתקתקה.
ארוחה שלמה בתבנית אחת.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

תכולת מנה:

תבנית 20*30 ל-4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

עוף, תפוחי, בצלי שאלוט, סילאן, צילי מתוק, שבבי צילי יבש, תבלין עוף, טימין, רוזמרין, שום, מלח, פלפל, שמן זית.

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקות

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה:

56462