פתיתים לבנים/ אדומים
פתיתים לבנים/ אדומים
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
מטבח גלילי- אילת ונעה

מטבח גלילי- אילת ונעה

אילת, עם ניסיון של 40 שנה בתחום הקולינריה, רואה בבישול אומנות, תרפיה והזדמנות להעז וליצור חוויות קולינריות עשירות.
נעה גדלה בבית שמעריך אוכל טוב ומגוון, ובמהלך השנים פיתחה גישה קולינרית המחברת בין...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה »

תיאור המנה:

פתיתים לבנים או פתיתים אדומים - תוספת שילדים אוהבים.


כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

פתיתים לבנים- פתיתים, מלח, פלפל, שמן.
פתיתים אדומים- פתיתים, רסק עגבניות, מלח, פלפל, שמן.

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעם

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה:

55780