קדירת בשר בבירה / גולש בסגנון הונגרי
קדירת בשר בבירה / גולש בסגנון הונגרי
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
מטבח גלילי- אילת ונעה

מטבח גלילי- אילת ונעה

אילת, עם ניסיון של 40 שנה בתחום הקולינריה, רואה בבישול אומנות, תרפיה והזדמנות להעז וליצור חוויות קולינריות עשירות.
נעה גדלה בבית שמעריך אוכל טוב ומגוון, ובמהלך השנים פיתחה גישה קולינרית המחברת בין...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה »

תיאור המנה:

קדירת לחי עגל עם בירה לבנה וירקות שורש עשירה וחגיגית או גולש בסגנון הונגרי עם בשר עגל וירקות אדומים.
מנות שהן ארוחה שלמה ומתאימות לכל המשפחה
*אם בחרתם תבשל בקר עם אורז  אנא ציינו איזה תבשיל תרצו לקבל.

תכולת מנה:

בליטר תבשיל יש כ- 300 גרם בקר

אפשרויות לשינויים:

ניתן לבקש ללא גלוטן. אם בחרתם תבשל בקר עם אורז אנא ציינו איזה תבשיל תרצו לקבל.
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

קדירת לחי עגל- בשר לחי עגל, ירקות שורש, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה,גזר, תפוח אדמה, בצל, שום, בירה לבנה, טימין, מלח, פלפל, פפריקה, כורכום, קמח.
גולש הונגרי- בשר עגל, גמבה, עגבניות, תפוח אדמה, בצל, שום, פפריקה אדומה, פפריקה מעושנת, כורכום, מלח, פלפל, סילאן, קמח.

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה:

55659