0
תיאור המנה:
״עוגה״ של עלי גפן במילוי אורז עגול, עשבי תיבול, עדשים, עגבניות ובצל מטוגן
מתאימה מאוד לאירוח

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
עלי גפן, אורז עגול, עדשים ירוקות, עגבניה, בצל, שום, פטרוזיליה, רכז רימונים, סילאן, מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל שחור.
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדרבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
ממש טוב
נוי ק. | 07.04.2025