פסטה פנה עם רוטב עגבניות חלק בבישול איטי או עם רוטב רוזה עשיר (עגבניות ושמנת).
חצי ליטר רוטב בטעם הנבחר+ ליטר פסטה


פסטה פנה.
רוטב עגבניות: רסק עגבניות, בצל, שום, אורגנו, שמן זית ומלח.
רוטב רוזה: רסק עגבניות, שמנת, בצל, שום, אורגנו, גבינת פרמז׳ן, שמן זית ומלח.
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםהקפצה קלה במחבת עד לחימוםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםפסטה: לחמם במים רותחים מספר דקות או במיקרו ולערבב עם הרוטב / ניתן לערבב עם הרוטב ולחמם במיקרו/ על הגז
במקררבמקפיאניתן להקפיא את הרוטב בלבד ולהפשיר במקרר ערב לפניפסטה: אחסון במקרר