0
תיאור המנה:
שיפודים קטנים של פרגית מושרים בחלב קוקוס ותערובת תבליני סטאי תאילנדית.
מוגשים עם רוטב בוטנים וחלב קוקוס לטבילה בצד.
תכולת מנה:
מנה מכילה 2 שיפודים (כ- 200 ג' פרגית) ורוטב בוטנים לטבילה

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
שיפודים: פרגית עוף, חלב קוקוס, תבלין קארי, רוטב סויה, שמן קנולה, מלח ופלפל שחור.
רוטב בוטנים: חמאת בוטנים טבעית, חלב קוקוס, רוטב סויה, מלח ופלפל שחור.
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדרבמיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר