2
תיאור המנה:
גולאש בקר ותפוחי אדמה ברוטב פפריקה אדום בבישול ארוך
תבשיל מחמם, מפנק ומנחם...** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תכולת מנה:
בליטר גולאש בקר ותפוחי אדמה יש כ- 350 גרם גולאש
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר בקר, תפוחי אדמה, בצל, שום, רסק עגבניות, פפריקה, מלח, פלפל
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםהקפצה קלה במחבת עד לחימום
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר





