תיאור המנה:
קדירת בשר בקר צוואר עם בצל ,תפוחי אדמה ,שום וגריסים פנינה
תבשיל מדהים לימי החורף בבישול ארוך
תכולת מנה:
בליטר וחצי קדירה יש כ- 300 גרם בקר עם גריסים
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר צוואר ,בצל ,שמן קנולה (מעט) ,תפוחי אדמה
שום ,פפריקה ,מלח ,פלפל וגריסי פנינה
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא






