קדירת בשר וגריסי פנינה עם תפוחי אדמה בבישול ארוך
קדירת בשר וגריסי פנינה עם תפוחי אדמה בבישול ארוך
מהסירים של רוחל'ה

מהסירים של רוחל'ה

נעים מאד! אני רחל ואני מבשלת מאז שאני זוכרת את עצמי.
התחלתי את דרכי במטבח לצד סבתי, ממנה למדתי מתכונים ישנים שעברו אצלה מדור לדור, בלי שינויים ובלי קיצורי דרך.
עם ניסיון של למעלה מ-20 שנה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מהסירים של רוחל'ה »

תיאור המנה:

קדירת בשר בקר צוואר עם בצל ,תפוחי אדמה ,שום וגריסים פנינה 
תבשיל מדהים לימי החורף בבישול ארוך

תכולת מנה:

בליטר וחצי קדירה יש כ- 300 גרם בקר עם גריסים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר צוואר ,בצל ,שמן קנולה (מעט) ,תפוחי אדמה
שום ,פפריקה ,מלח ,פלפל וגריסי פנינה

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של מהסירים של רוחל'ה:

59865