תפו"א מוקרם בגבינה ורוטב בשמל
תפו"א מוקרם בגבינה ורוטב בשמל
חדשה ביאמי! מהסירים של רוחל'ה

חדשה ביאמי! מהסירים של רוחל'ה

נעים מאד! אני רחל ואני מבשלת מאז שאני זוכרת את עצמי.
התחלתי את דרכי במטבח לצד סבתי, ממנה למדתי מתכונים ישנים שעברו אצלה מדור לדור, בלי שינויים ובלי קיצורי דרך.
עם ניסיון של למעלה מ-20 שנה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! מהסירים של רוחל'ה »

תיאור המנה:

תפו"א מוקרם בתנור עם נגיעות מוסקט ומרקם קרמי עסיסי.
מנה עשירה ,מנחמת ומלאת טעמים.

תכולת מנה:

תבנית 15*20 לכ-4 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תפו"א ,חמאה ,חלב ,מוסקט ,גבינת קשקבל, פרמזן

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! מהסירים של רוחל'ה:

57296