2
תיאור המנה:
אושפלו הוא תבשיל אורז ובשר שאופייני למטבחים במרכז אסיה.
מנה שהיא ארוחה מלאה ,הבשר מתפרק ונימוח עם תבלינים שחמותי הביאה לי מגיאורגיה במיוחד לתבשיל הזה!
תכולת מנה:
ליטר אושפלאו עם כ- 300 גרם בשר / שני ליטר אושפלאו עם כחצי קילו בשר

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בשר בקר ,אורז עגול ,גזר ,בצל ,שום ,תבלין חמילי סונילי ,כמון ושמן
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלהקפצה קלה במחבת עד לחימום
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר