תיאור המנה:
אושפלו הוא תבשיל אורז ובשר שאופייני למטבחים במרכז אסיה.
מנה שהיא ארוחה מלאה ,הבשר מתפרק ונימוח עם תבלינים שחמותי הביאה לי מגיאורגיה במיוחד לתבשיל הזה!
תכולת מנה:
ליטר אושפלאו עם כ- 300 גרם בשר / שני ליטר אושפלאו עם כחצי קילו בשר
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר בקר ,אורז עגול ,גזר ,בצל ,שום ,תבלין חמילי סונילי ,כמון ושמן
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלהקפצה קלה במחבת עד לחימום
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר







טעימה אבל מוצפת בשמן
אנונימי | 16.11.2025מנה טעימה אך ברור היה לנו שאינה טריה כבעבר.
יהודה ג. | 08.11.2025מושלם
עמית ל. | 28.10.2025התיבול היה מעט חזק לטעמנו, אבל מלבד זאת המנה הייתה עשויה טוב, רכה, עשירה וטעימה.
אנונימי | 28.10.2025מנה טעימה ומתובלת טוב! לטעמי היה יותר מידי שומן למנה
ציפי ו. | 24.10.2025קצת דייסתי, עדיין טעים ומשביע. יקר קצת
חני ב. | 16.10.2025מעולה אם כי האורז מעט מדי דביק.
יהודה ג. | 10.10.2025זו הפעם הראשונה שאכלתי אושפלו. לא התלהבתי. האורז היה דביק. אולי ככה אמור להיות אז זה לא ציון לרוחלה אלא למנה.
ענת ג. | 30.08.2025טעים
אנונימי | 28.08.2025מנה מצוינת, ממליץ בחום.
אנונימי | 18.08.2025מנה טעימה עם כמות בשר נדיבה
רפאל ר. | 16.07.2025