תבשיל עמוק ועשיר בטעמים שלימדה אותי חמותי הגיאורגית -
קוביות בקר ברוטב עם ירקות שורש והעגבניות שמעמיקות טעמים וצבע.
הבישול הארוך מעניק לבשר מרקם נימוח שהולך נהדר עם תוספות כמו אורז או פירה קטיפתי.
ליטר תבשיל עם כ-300 גרם בשר בקר/ 2 ליטר תבשיל עם כ-500 גר' בשר


בשר בקר צוואר ,שמן זית , בצל שאלוט , שום , גזר ,ענפי סלרי ,תפו"א ,דלעת או דלורית, ציר בקר עגבניות מרוסקות ,עלי דפנה ,ענפי טמין , מלח , פלפל אנגלי ,פלפל טחון
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא