מרק עדשים עם אטריות עשיר בטעמים וריחות. העדשים יוצרות מרקם קטיפתי ונעים והאטריות מוסיפות מרקם נוסף ומשביע.
בהגשה, אפשר לקשט את המרק בעלי כוסברה או פטרוזיליה קצוצים, קמצוץ לימון ולהגיש לצדו פרוסות לחם טרי לטבילה.
זוהי מנה מחממת ומנחמת, מושלמת לימי החורף הקרים או כארוחה קלה ומזינה בכל עונות השנה.
ניתן לבקש ללא איטריות ואז המרק יהיה ללא גלוטן
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
עדשים כתומים, בצל, שום, איטריות, מלח, כמון
בסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעם
במקררבמקפיא