ספגטי בולונז היא מנה קלאסית מהמטבח האיטלקי. לבולונז טעם עשיר, מתיקות קלה מהעגבניות והירקות המבושלים וארומה של אורגנו.
הכי כייף לאכול את המנה בצלחת עמוקה או קערה, כשהפסטה מכוסה ברוטב.
חצי ליטר רוטב בולונז+ ליטר פסטה/ ניתן להזמין חצי ליטר רוטב בולונז (ללא פסטה)
ניתן ללא פלפל אנגלי
ניתן לבקש פסטה קצרה במקום ספגטי
שום, גזר, סלרי, בשר טחון, עגבניות, אורגנו, פלפל אנגלי, סויה, מלח, פפריקה, ספגטי
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםהקפצה קלה במחבת עד לחימום
במקררניתן להקפיא את הרוטב בלבד ולהפשיר במקרר ערב לפני