נודלי, מנה ייחודית מהמטבח ההונגרי ותפוצותיו של בצקניות שמנמנות מבצק תפו"א, בדומה לניוקי, שמוגשות לרוב מגולגלות בתערובת קראנצ'ית מתקתקה, כקינוח או כמנה מתוקה עם קפה של אחה"צ. מומלץ לחמם קלות במיקרו, לבזוק אבקת סוכר, ולהגיש עם שמנת חמוצה וריבה ליד. אני מציעה אותם עם שלושה ציפויים שונים, ברמות מתיקות שונות: פרורי לחם מטוגנים בחמאה הכי פחות מתוק, פרג וסוכר, והכי מתוק אגוזים טחונים.
ליטר מספיק ל 3-4 סועדים
לא ניתן לעשות שינויים במנה זו
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
תפוחי אדמה, חמאה, ביצים, קמח, פירורי לחם, אבקת סוכר, קינמון, אגוזים טחונים, פרג טחון, וניל.
לחמם קלות במיקרו, לבזוק אבקת סוכר ולהגיש עם שמנת חמוצה וריבה ליד.
יש לאחסן בקירור
לא ניתן להקפיא






