נודלי הונגרי
נודלי הונגרי
המטבח של רותי

המטבח של רותי

המטבח היה חבל הטבור שלנו בבית ומאז ומתמיד חיבר אותנו בינינו, להורים, להיסטוריה המשפחתית. המאכלים בתפריט שלי מייצגים מצד אחד מסורת משפחתית הונגרית במיטבה, כזו שמרעידה את נימי הנפש בזכרונות על בית,...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של רותי »

תיאור המנה:

נודלי, מנה ייחודית מהמטבח ההונגרי ותפוצותיו של בצקניות שמנמנות מבצק תפו"א, בדומה לניוקי, שמוגשות לרוב מגולגלות בתערובת קראנצ'ית מתקתקה, כקינוח או כמנה מתוקה עם קפה של אחה"צ. מומלץ לחמם קלות במיקרו, לבזוק אבקת סוכר, ולהגיש עם שמנת חמוצה וריבה ליד. אני מציעה אותם עם שלושה ציפויים שונים, ברמות מתיקות שונות: פרורי לחם מטוגנים בחמאה הכי פחות מתוק, פרג וסוכר, והכי מתוק אגוזים טחונים.

תכולת מנה:

ליטר מספיק ל 3-4 סועדים

אפשרויות לשינויים:

לא ניתן לעשות שינויים במנה זו

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תפוחי אדמה, חמאה, ביצים, קמח, פירורי לחם, אבקת סוכר, קינמון, אגוזים טחונים, פרג טחון, וניל.

הוראות חימום והגשה:

לחמם קלות במיקרו, לבזוק אבקת סוכר ולהגיש עם שמנת חמוצה וריבה ליד.

הוראות אחסון והקפאה:

יש לאחסן בקירור
לא ניתן להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של רותי:

59046