תיאור המנה:
אמא שלי האלג'יראית מכינה לנו את המנה הזו תמיד בתחילת החורף, זו מנה מסורתית מאלג'יר בשם דאב שעוברת בדורות.
קדירה בבישול ארוך, רוטב עשיר וסמיך על בסיס עגבניות ויין, בשר אסאדו מפורק ופסטה.
תכולת מנה:
200 גרם בשר עם ירקות ופסטה
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר אסאדו מפורק, יין, רסק, תבלינים, שמן, פסטה
הוראות חימום והגשה:
על להבה נמוכה / מיקרוגל
הוראות אחסון והקפאה:
כ-4 ימים במקרר, ניתן להקפיא
מעולה, רק גם פה יותר מידי שמן
אנונימי | 12.03.2024הייתי מחליפה את זוג הפסטה - הרוטב אש
אנונימי | 02.03.2024היה חסר תיבול
Maria S. | 02.06.2021הבשר רך רך והמנה מושלמת למזג אוויר חורפי...
חמוטל פ. | 08.02.2021חבל ממש! שילמנו כמאה שקלים על פסטה ומספר חתיכות בשר, מבחינתי המנה הכי לא משתלמת שיש וחבל! המנה הגיעה חצי קפואה משום מה ולא היה נראה שהיא טרייה.
שמרית כ. | 20.01.2021מושלם!
קרן ג. | 19.01.2021מצויין
Nirit B. | 22.11.2020מנה מושלמת לסתיו, לחורף ובכלל!
חמוטל פ. | 25.10.2019