פשטידת פטריות וגבינות חלבית
פשטידת פטריות וגבינות חלבית
1 2 3 4 5
2 מדרגים 0
אמא צילה ואני

אמא צילה ואני

אוכל הוא חלק מהיום יום אצלנו בבית, אמא צילה שהיא אלופה תמיד בישלה ואפתה,
כמובן שלגדול בבית עם שורשים מסוריה עיראק ולבנון מבטיח אוכל טעים ומגוון.
טבעי שאגיע לעבוד במטבחים קודם במטבח המוסדי ומשם...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של אמא צילה ואני »

תיאור המנה:

פשטידת פטריות חלבית עם שני סוגי גבינות, אוורירית וטעימה על בסיס בצק עלים.

תכולת מנה:

תבנית אינגלישקייק ל-2-3 סועדים
תבנית 20*30 ל-4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

פטריות, בצל, קמח, מלח, פלפל שחור, ביצה, חלב, גבינה בולגרית, גבינה צהובה.

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של אמא צילה ואני:

54548