9
תיאור המנה:
פרגיות מושרות ברטבים תאילנדים למשך לילה, צלויות על הגריל. מוגש לצד רוטב חריף
הגאי יאנג הוא מאכל פופולרי בתאילנד. אפשר לאכול אותו כמנה עיקרית או מנה ראשונה. מומלץ לאכול אותו עם אורז דביק ביחד עם הרוטב שמגיע לצידו. העוr הפריך והבשר הרך הופכים אותו למנה מעולה.
תכולת מנה:
מנה כ- 300 גרם פרגית

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
פרגית, רוטב צדפות, סויה, סוכר דקלים, פלפל שחור, שמנת, שום, צ'ילי אדום, רוטב דגים, כוסברה, בצל ירוק, ליים, בצל אדום, אורז קלוי טחון, צ'ילי אדום, צ'ילי גרוס
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
ממש ממש טעים, נגמר מהר!
נדיה ק. | 28.05.2025