9
תיאור המנה:
שיפודי חזה עוף מושרים במרינדת רוטב בוטנים למשך לילה. מוגש עם רוטב בוטנים.
סאטה היא מנה תאילנדית קלאסית של שיפודי עוף שהושרו במרינדה ונצלו על הגריל. אפשר למצוא את המנה הזו בכל פינת רחוב ברחבי תאילנד.
תכולת מנה:
כ- 70 גרם עוף בשיפוד

כמות:
מינימום 4 פריטים

מרכיבים עיקריים:
חזה עוף, בוטנים, אבקת קארי, חלב קוקוס, תמירנדי, מלפפון, בצל אדום, צילי אדום, כוסברה, רוטב צדפות, סויה, קארי מסאמן, קארי פאננג
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
היה נחמד לקבל עוד קצת מהרוטב חמאת בוטנים בצד, כדי שיהיה אפשר לטבול.
איווט פ. | 28.06.2025לדעתי מעט קטנה
אריק ב. | 21.06.2025הרוטב בוטנים נדיר
שירי ש. | 11.06.2025מעט יבש
לימור ר. | 20.02.2025מצויין
אביאל ק. | 08.02.2025העוף היה טעים עם הרוטב, אבל הרגיש קצת יבש כי לא אכלנו מיד כשהגיע.
אנונימי | 21.12.2024