2
תיאור המנה:
בצק פילאס עבודת יד ממולא בשר טחון בתיבול עדין
מומלץ לאכול עם טחינה מהמעדניה
תכולת מנה:
תבנית אינגלישקייק ל-3-4 סועדים
אפשרויות לשינויים:
ניתן לבקש ללא שומשום
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר טחון, בצל, קמח, מלח, סוכר, אבקת מרק, צ'ילי גרוס, פלפל שחור, שמן קנולה, מרגרינה, שומשום
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא