פשטידת קישואים
פשטידת קישואים
1 2 3 4 5
2 מדרגים 0
שרון בין מזרח למערב

שרון בין מזרח למערב

נעים מאד, שמי שרון ואני מבשלת שנים רבות ומתמחה באוכל ביתי מזין עם דגש על אוכל ים תיכוני ואסייתי.
אני מגיעה ממטבחים מקצועיים בארץ ובחו"ל ובוגרת בית הספר "דנון", השואף למצוינות קולינרית.
אשמח לבשל...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של שרון בין מזרח למערב »

תיאור המנה:

פשטידת קישואים בסגנון טורקי עם גבינה בולגרית ומוצרלה, עשירה ורכה שכיף לאכול אותה יחד עם סלט ירוק.

תכולת מנה:

תבנית 20*30

אפשרויות לשינויים:

ללא גלוטן
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

קישואים, בצל, ביצים, קמח כוסמין לבן, גבינה בולגרית 5%, גבינה מוצרלה, אבקת אפייה (פשטידת קישואים)

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדרבמיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של שרון בין מזרח למערב:

54812