שוקיים בתנור ברוטב מתקתק / ברוטב פיקנטי
שוקיים בתנור ברוטב מתקתק / ברוטב פיקנטי
1 2 3 4 5
7 מדרגים 0
המטבח של טלי

המטבח של טלי

נעים מאוד, אני טלי, גדלתי במטבח העיראקי והאשכנזי בבית הורי, בהמשך התחתנתי ולמדתי מחמותי את כל סודות הבישול המרוקאים.
לאורך 30 שנה בישלתי ואפיתי לילדים ולמשפחות במסגרת משפחתון שניהלתי.
אני מכינה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של טלי »

תיאור המנה:

שוקי עוף ברוטב מתקתק או ברוטב פיקנטי


תכולת מנה:

4 שוקי עוף ברוטב מתקתק / פיקנטי

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

ברוטב מתקתק: שוק עוף, בצל, טריאקי, צ'ילי מתוק, סילאן, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, שמן זית
ברוטב פיקנטי: שוק עוף, בצל, שמן זית, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, שום, מלח, פלפל

הוראות חימום והגשה:

לחמם בתנור על 180 מעלות או במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

במקררניתן להקפאה

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של טלי:

51501