תיאור המנה:
אוסובוקו עגל בבישול ארוך רך ונימוח עם ירקות שורש ציר בקר ויין אדום.
תכולת מנה:
יחידה מכילה כ- 200 גרם בקר

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
אוסובוקו עגל, בצל, גזר, שורש פטרוזיליה, תפו"א, ציר בקר, יין אדום ועלי דפנה
הוראות חימום והגשה:
בסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא