אוסובוקו עגל וירקות שורש
אוסובוקו עגל וירקות שורש
ויויאנה - מעשי ידי

ויויאנה - מעשי ידי

נעים מאד! אני ויויאנה ומאחורי כל מנה שאני מכינה עומדת אהבה אמיתית לאוכל טוב, פשוט וטעים. אני מביאה למטבח שלי שילוב ייחודי בין חמימות של אוכל ביתי לבין טוויסט עדכני שמשדרג כל מנה. שורשיי מפרו שבדרום...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של ויויאנה - מעשי ידי »

תיאור המנה:

אוסובוקו עגל בבישול ארוך רך ונימוח עם ירקות שורש ציר בקר ויין אדום.

תכולת מנה:

יחידה מכילה כ- 200 גרם בקר

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

אוסובוקו עגל, בצל, גזר, שורש פטרוזיליה, תפו"א, ציר בקר, יין אדום ועלי דפנה

הוראות חימום והגשה:

בסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של ויויאנה - מעשי ידי:

58725