תיאור המנה:
פסטה ברוטב עגבניות טריות
כמה פשוט, ככה טעים.
הפסטה והרוטב מגיעים בנפרד לטובת הרכבה עצמית
תכולת מנה:
חצי ליטר רוטב / חצי ליטר רוטב+ ליטר ספגטי
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
פסטה, עגבניות, שום, בצל, שמן זית, תימין
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםפסטה: לחמם במים רותחים מספר דקות או במיקרו ולערבב עם הרוטב / ניתן לערבב עם הרוטב ולחמם במיקרו/ על הגזמומלץ לחמם בנפרד , ולחבר בניהם.
הוראות אחסון והקפאה:
במקררניתן להקפיא את הרוטב בלבד ולהפשיר במקרר ערב לפניפסטה: אחסון במקרר