פסטה ברוטב עגבניות
פסטה ברוטב עגבניות
1 2 3 4 5
7 מדרגים 0
השולחן המשפחתי של יהודה

השולחן המשפחתי של יהודה

נעים מאד! אני יהודה ואחרי שנים במטבחים מקצועיים וניהול מטבח של מסעדת שף, אני חוזר למקורות ולמה שהכי מרגש אותי - להכין אוכל שנוגע ומרגש לבבות של אנשים. אוכל שדוגל בערכים שגרמו לי להתאהב בעולם הבישול...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של השולחן המשפחתי של יהודה »

תיאור המנה:

פסטה ברוטב עגבניות טריות
כמה פשוט, ככה טעים.
הפסטה והרוטב מגיעים בנפרד לטובת הרכבה עצמית

תכולת מנה:

חצי ליטר רוטב / חצי ליטר רוטב+ ליטר ספגטי

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

פסטה, עגבניות, שום, בצל, שמן זית, תימין

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםפסטה: לחמם במים רותחים מספר דקות או במיקרו ולערבב עם הרוטב / ניתן לערבב עם הרוטב ולחמם במיקרו/ על הגזמומלץ לחמם בנפרד , ולחבר בניהם.

הוראות אחסון והקפאה:

במקררניתן להקפיא את הרוטב בלבד ולהפשיר במקרר ערב לפניפסטה: אחסון במקרר

מנות נוספות מהמטבח של השולחן המשפחתי של יהודה:

52987