7
תיאור המנה:
פשיטדת קישואים וגבינות זהובה ועדינה
תכולת מנה:
תבנית אינגלישקייק ל-3-4 סועדים
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
קישוא, מוצרלה, פירורי לחם, קוטג', מלח, פלפל שחור, שמן זית
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא
טעימה אבל רכה מדי ומתפרקת. אולי צריך יותר ביצים או יותר פירורי לחם.
ליאת ש. | 17.11.2024טעימה מאד אבל לקנייה בנפרד זה יקר לטעמי (מזל שהיה חלק מהדיל)
הדר ר. | 31.10.2024נהדרת
הדר ר. | 12.10.2024פשטידה נהדרת
אנונימי | 29.09.2024