בשר בקר עם ירקות שורש ועשבי תיבול המתבשלים בתנור כמה שעות ויוצרים מנה מנחמת ומושלמת לחורף
מומלץ לאכול עם אורז לבן שיספוג את הטעמים.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
בליטר קדירה יש כ- 300 גרם בקר / ניתן להזמין עם ליטר אורז


כתף בקר, שום, תפוח אדמה, גזר, בצל סגול, סלרי, שמן קנולה, מלח, פלפל, רסק עגבניות, סוכר, רוזמרין, טימין.
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותאורז לבן: חימום במיקרובסיר, עם שליש כוס מים רותחים
במקרראורז לבן: אחסון במקרר