שבלול פילו פריך עם תרד וגבינות
שבלול פילו פריך עם תרד וגבינות
המטבח של זהר'קה

המטבח של זהר'קה

היי. אני זהר, בן 61 ואב ל-2 ילדים גדולים.
אורנה אישתי לקחה צעד אחורה מהבישולים לילדינו הקטנים דאז, עמר ויובל, ואני התקדמתי לקדמת הבמה והמטבח.
מאז אני מבשל בכיף ובהנאה ובעיקר מאהבה.
במטבח שלי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של זהר'קה »

תיאור המנה:

שבלול פילו פריך במילוי תרד טרי וגבינות עם מעט זיתים לטאץ' מדליק!
מוגש לצד מטבל יוגורט, שום ושמיר

תכולת מנה:

מנה מומלצת לסועד - 2 שבלולים

אפשרויות לשינויים:

ללא זיתים

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 4 פריטים
מרכיבים עיקריים:

.

הוראות חימום והגשה:

בתנור המחומם ל-180 מעלות, עטוף בנייר אפייה, לכ-10 דקות

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור בקירור.
ניתן להקפיא - לחמם בתנור

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של זהר'קה:

חוות דעת לקוחות

עפרה מ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 4

טעים גם עם כרשה. כדאי לשים יותר ירק

עפרה מ. | 04.07.2023
דניאל ג.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה

דניאל ג. | 06.10.2022
40006