תיאור המנה:
שכבות של עלי לזניה, שעוטפים בשר בקר טחון, עגבניות, רוטב בשמל מעודן, מוצרלה ופרמז'ן
תכולת מנה:
תבנית 15×20 מתאימה לכ-4 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
דפי לזניה, בשר טחון, עגבניות, שום, בזילקום, חמאה, חלב , קמח, פרמזן, מוצרלה
הוראות חימום והגשה:
כ-10 דקות בתנור ב-150 מעלות
הוראות אחסון והקפאה:
2-3 ימים בקירורניתן להקפאה
מנה אהובה על בני הבית
טליה ק. | 11.10.2025אחת המנות האהובות עלינו מי זה
דנה ו. | 12.09.2025מצויין
Shir B. | 11.09.2025מושלמת
טליה ק. | 28.08.2025מושלם
דנה ו. | 05.06.2025מנה משובחת ביותר
דנה ו. | 08.03.2025בסדר
אנונימי | 17.11.2024נהדר
דנה ו. | 09.11.2024יאמי!!
מיכל ב. | 07.11.2024מושלם!
דנה ו. | 10.09.2024מדהים - הנכדות ליקקו אצבעות
ניר ג. | 11.05.2024מנה נהדרת ומומלצת!
אנונימי | 02.05.2024כל כך טעימה!
מיכל ב. | 17.12.2023לזניה קלאסית לא ישראלית מאוד טעימה.
מני ד. | 09.07.2023נפלאה
חמוטל פ. | 13.06.2023