תיאור המנה:
פאי רועים - פירה תפו"א עם שכבת בשר ראגו עשירה.
מנה מומלצת לאירוח משפחתי.
תכולת מנה:
מתאים ל-3-4 סועדים תבנית 20*30
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר בקר טחון, בצים, תבלינים, תפו"א, שמן קנולה
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש מכוסה בנייר כסף כ -10 -15 דק' .
הוראות אחסון והקפאה:
במקפיא
חשוב לציין בתיאור המנה שמכיל הרבה אפונה וגזר. כי לא כולם אוהבים ואולי ישפיע על הבחירה. הפאי היה קצת יבש, במיוחד שכבת הפירה. מנה קצת יקרה.
אהוד ש. | 27.01.2024מנה נדיבה , וטעימה מאוד . מומלצת .
הארי ר. | 29.10.2023