תיאור המנה:
נתחי פילה פרגית משוחים בחרדל דיז'ון.
* ניתן לקבל בתיבול ״על האש״ \ בשום וטאריקי - יש לציין בהערות לבשלן.
המנה כוללת: 200 גרם פרגית

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
פרגית, חרדל דיז'ון, מלח, פלפל, שמן .
פרגית בתיבול״על האש״ - פפריקה, כמון, מלח, פלפל.
פרגית בטאריקי ושום - שום, בצל, טאריקי, סויה.
הוראות חימום והגשה:
לחמם בתנור שחומם מראש 180 מעלות
במשך 6-10 דקות
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור / ניתן להקפיא
טעים מאוד
אילנה ל. | 19.11.2019מעולה.
אילנה ל. | 16.06.2019מצויין
בלהה ה. | 14.04.2019גודל המנה מאכזב...
אנסטסיה ג. | 10.04.2019מעולה . יש חשק לעוד.
עפרה מ. | 06.09.2018לא יצא כל כך טוב
Vica M. | 17.12.2015מה כבר אפשר לחדש בפרגית? אצל דגנית מסתבר שאפשר! מאד טעים!
סער נ. | 29.09.2015