תיאור המנה:
נתחי פילה פרגית משוחים בחרדל דיז'ון.
* ניתן לקבל בתיבול ״על האש״ \ בשום וטאריקי - יש לציין בהערות לבשלן.
* תיבול טריאקי לא מתאים לקיטו וללפטיני
תכולת מנה:
כ- 200 גרם פרגית
אפשרויות לשינויים:
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
פרגית, חרדל דיז'ון, מלח, פלפל, שמן .
פרגית בתיבול״על האש״ - פפריקה, כמון, מלח, פלפל.
פרגית בטאריקי ושום - שום, בצל, טאריקי, סויה.
הוראות חימום והגשה:
לחמם בתנור שחומם מראש 180 מעלות
במשך 6-10 דקות
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור / ניתן להקפיא
הפרגית לא עשויה מספיק, ממש צבע ורדרד בפנים ומרקם קצת צמיגי
שני כ. | 15.10.2024בנוני
ירון ק. | 02.08.2024טעים מאוד
אנונימי | 03.07.2024טעימה ועסיסית
אורנה ב. | 30.03.2024תיבול משעמם והבשר לא עשוי מספיק
אנונימי | 17.03.2024המנה בטריאקי הייתה טובה מאוד
יעל א. | 15.03.2024המנה עם החרדל הייתה יותר מדי מתובלת לטעמנו
יעל א. | 15.03.2024טעימה ועסיסית
אורנה ב. | 10.03.2024מנה טעימה מאד , שאפשר תמיד לחזור אליה
הארי ר. | 17.02.2024מנה טעימה
עליזה ר. | 15.12.2023סביר
נפתלי ק. | 07.11.2023בחרנו את המנה בחרדל דיז'ון ; מעולה !!
הארי ר. | 23.10.2023טעימה מאד
עליזה ר. | 11.10.2023טעימה מאוד. קצת מלוחה למרות שציינתי מעט מלח.
שושי ז. | 30.09.2023מעולה
Hanna G. | 29.07.2023