תיאור המנה:
קנלוני תוצרת בית במילוי בשר בקר טרי ובצל ברוטב עגבניות עדין.
מנה כוללת: 3 יחידות קנלוני
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
קמח, ביצים, בשר טחון טרי, בצל, טימין, עגבניות, בצל, שום, שמן זית, פלפל,יין אדום,בזליקום, פלפל גרוס ומלח.
הוראות חימום והגשה:
לחמם מכוסה בתנור שחומם מראש ל - 160 מעלות במשך 8- 6 דקות.
ניתן לחמם מעט במיקרו.
הוראות אחסון והקפאה:
ניתן להקפיא או במקרר
המנה טעימה, הפאסטה קצת מבושלת מדי
אורנה ב. | 29.09.2024כולם אהבו כולל הילדים. מלא כל טוב בשר ורוטב.
אורנה ב. | 10.03.2024ראיתי שזו מנת הדגל ולא רציתי לפספס אותה, בפועל היה טעם ייחודי שצריך להתרגל אליו, והמון בצל די גס בפנים. אבל בעלי אהב. וסהכ מוצלח…ֹ אבל לא מנה שאזמין שוב
דנה מ. | 16.02.2024מנה מעולה!
סבינה ס. | 17.09.2023ממש קלילה, בצק אוירי ומילוי טעים
שירן מ. | 29.08.2023טעים מאוד, אפשר לשים יותר בשר במילוי.
אנונימי | 01.08.2023מצויין, אכן הכינוי מנת הדגל מוצדק
ישראלה פ. | 23.02.2023מדהים
חוה ס. | 11.02.2023מומלץ מאוד גם לילדים
שני ר. | 05.02.2023טעים מאד
אירית ל. | 13.08.2022המילוי לא היה נדיב
אנונימי | 20.07.2022מנה מעולה.
איתן ב. | 09.07.2022הקנלוני בהחלט טעים. פחות הצלחנו בחימום לשמור על הטעם והמרקם שהיו לו כנראה בסיום ההכנה יום קודם
צביקה ג. | 23.04.2022מנה טעימה.
הארי ר. | 13.02.2022מנה נפלאה
חוה ס. | 12.11.2021