פשטידת תרד ופטה ממש כמו ביוון!
אני מתגעגעת ליוון! אין דרך אחרת להגיד את זה, לחופים, לריח של הקיץ ובעיקר לאוכל. יש משהו באוכל היווני שגורם לי להתגעגע כל פעם מחדש.
המטבח היווני מאופיין בפשטות שלו ולא מתחכם.
ובטעמים שלו מתאים להפליא לטעם הישראלי.
את פשטידת הגבינות תוכלו לנסות גם בטעם מתקתק של בטטה מקורמלת.
תבנית בקוטר 24
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
שמן, בצל ירוק, עלי תרד, גבינת פטה, חלב, ביצים, קוט'ג, גבינה צהובה, קמח, מלח, אבקת אפייה / בטטה, בצל
לחמם בתנור על 180 מעלות טורבו למספר דקות / מיקרוגל ללא התבנית
מקרר / מקפיא - הפשרה יום לפני במקרר
טעים מאוד מאוד עם מלא אהבה מעל לצפיות שלנו ...
רותי ק. | 18.09.2024פשטידת בטטה איכותית ביותר
לימור ר. | 08.05.2024