אוסובוקו עגל וירקות שורש
אוסובוקו עגל וירקות שורש
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
המטבח של ריקי

המטבח של ריקי

ברוכים הבאים למטבח שלי - אני ריקי, כבר מגיל 13, כשצפיתי באמא שלי מבשלת את האוכל המזרחי המשובח שלה, התחיל הרומן שלי עם המטבח.
מחמותי ההודית למדתי להכין מנות בסגנון קוצ'יני (הודי) והשילוב שאני עושה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של ריקי »

תיאור המנה:

** ניתן להזמין את המנה לראש השנה בלבד (ל- 22/09-21/09)

אוסובוקו - נתח בשר עסיסי ונימוח ובמרכזו מח עצם, שמתבשל במשך כשלוש שעות, עם ירקות שורש, יין ועשבי תיבול.
תבשיל קדירה מנחם, מעולה לימים קרירים 

תכולת מנה:

מנה - כ- 350 גרם אוסובוקו עגל, כולל עצם, וירקות שורש.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

אוסובוקו עגל, בצל, פטריות, שום, סלרי, גזר, שורש סלרי, כרישה, תפו"א, פלפל צ'ילי, טימין, יין לבן.

הוראות חימום והגשה:

לחמם בתנור על כ -160 מעלות.
ניתן לחמם במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור בקירור.
ניתן להקפיא - מומלץ ללא תפו"א.

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של ריקי:

43837