תיאור המנה:
תבשיל קדרה של נתחי פרגית ביין אדום עם פטריות וערמונים.
מומלץ לאכול בתוספת פירה
תכולת מנה:
נתחי פרגית כ- 250 גרם (חצי ליטר) .
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
פרגיות, בצל, יין אדום, פטריות, ערמונים, סילאן, סוכר חום, מלח, פלפל ושמן.
הוראות חימום והגשה:
לחמם במיקרו או על הכריים על אש נמוכה כעשר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
לשמור במקרר
הזמנתי עם אורז ירוק. מנה מעולה! והאורז ממש טעים.
אינה ב. | 05.04.2020מנה מדהימה, שילוב מושלם של הפרגית עם הפטריות והערמונים ברוטב מתקתק.
אנני נ. | 02.04.2017מעולות הפטריות והערמונים ממש נותנים טעם מצוין
חסיה ע. | 13.06.2016אחת המנות המיוחדות שיש! מאוד נהנינו!
ליהיא ר. | 30.01.2016מנת הפרגית הייתה נהדרת. הנתחים רכים וטעימים...
צוות יאמי .. | 12.01.2016