דג ים תיכוני מהטיקטוק
דג ים תיכוני מהטיקטוק
פינת אוכל של אלעד

פינת אוכל של אלעד

אני אלעד ואני foody מושבע! מגיע ממטבחים מקצועיים וקונדיטוריות, ובשנים האחרונות בישלתי אוכל ביתי ובריא בחברת סטארט-אפ. אני מאמין באוכל אמיתי, טרי, מוקפד ומנחם. בפינת האוכל שלי תמצאו מנות קלאסיות וגם...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של פינת אוכל של אלעד »

תיאור המנה:

מתכון לדג שראיתי בטיקטוק ומאז הוא קבוע אצלנו בבית :)
אז אני חוסך לכם את הטרחה והניסיונות ומביא לכם את הגירסה שלי -
פילה אמנון בתערובת תבלינים, עטוף בבצל, עגבניות וצלפים.
הדג מתובל מאוד, בטעמים מתקתקים-חמצמצים. הדג נימוח, עסיסי ומלא בטעם עז.
מעולה לאירוחים, ארוחת צהריים קלילה או כל ארוחה שרוצים בה משהו טעים וקצת שונה :)
**תערובת התבלינים מפורטת במרכיבי המנה, ולא ניתנת לשינוי
**הדג מוגש מפולט וללא עצמות, אבל כמו תמיד בדגים - כדאי לאכול בזהירות

אפשרויות לשינויים:

בלי צלפים

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

פילה דג אמנון, בצל, עגבניה, צלפים, שמן, מלח, פלפל.
תערובת התבלינים: פפריקה, שום גבישי, סוכר, תבלין קארי, מחית עגבניות איטלקית, מיץ לימון, שמן זית, מלח, פלפל שחור.

הוראות חימום והגשה:

חימום בתנור על 180 מעלות לכ-5 דקות
אם אין ברירה - מיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

שמירה במקרר
ניתן להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של פינת אוכל של אלעד:

57401