מתכון לדג שראיתי בטיקטוק ומאז הוא קבוע אצלנו בבית :)
אז אני חוסך לכם את הטרחה והניסיונות ומביא לכם את הגירסה שלי -
פילה אמנון בתערובת תבלינים, עטוף בבצל, עגבניות וצלפים.
הדג מתובל מאוד, בטעמים מתקתקים-חמצמצים. הדג נימוח, עסיסי ומלא בטעם עז.
מעולה לאירוחים, ארוחת צהריים קלילה או כל ארוחה שרוצים בה משהו טעים וקצת שונה :)
**תערובת התבלינים מפורטת במרכיבי המנה, ולא ניתנת לשינוי
**הדג מוגש מפולט וללא עצמות, אבל כמו תמיד בדגים - כדאי לאכול בזהירות
בלי צלפים
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.

פילה דג אמנון, בצל, עגבניה, צלפים, שמן, מלח, פלפל.
תערובת התבלינים: פפריקה, שום גבישי, סוכר, תבלין קארי, מחית עגבניות איטלקית, מיץ לימון, שמן זית, מלח, פלפל שחור.
חימום בתנור על 180 מעלות לכ-5 דקות
אם אין ברירה - מיקרו
שמירה במקרר
ניתן להקפיא