תבשיל על בסיס בשר בקר טחון טרי ורוטב עגבניות המתבשל שעות על אש נמוכה.
עם שום ובצל "מוחבאים" טחונים, בלי פלפל שחור.
טעמים עדינים.
מוגש עם פסטה פנה בצד.
**במנה זו הגלוטן נמצא רק בפסטה**
ליטר פסטה פנה + חצי ליטר בולונז
עם פלפל שחור
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.- 50% הנחה
בשר בקר טחון טרי, בצל, שום גבישי, שמן קנולה, מחית עגבניות איטלקית, רסק עגבניות, מלח, פסטה פנה.
בולונז - סיר מכוסה על אש נמוכה כ-10 דקות (לבדוק ולערבב מדי פעם) / מיקרו אם אין ברירה
פסטה - מחבת רחבה עם מעט מים על אש בינונית - לערבב כל הזמן שלא תידבק / מיקרו אם אין ברירה (להוסיף מעט מים)
שמירה במקרר
ניתן להקפיא את הבולונז בלבד