גולאש בקר בבישול ארוך
גולאש בקר בבישול ארוך
חדש ביאמי! יוגי במטבח

חדש ביאמי! יוגי במטבח

נעים מאד, אני יוגב. גדלתי אל תוך המטבח – מהתבוננות באמא מבשלת ועד להיכרות אינטואיטיבית עם טעמים, תיבול וחומרי גלם. מה שהתחיל כהתלהבות טבעית הפך לתשוקה מתמשכת, שמניעה אותי לחדש, לדייק ולבשל...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדש ביאמי! יוגי במטבח »

תיאור המנה:

תבשיל קדירה עשיר של נתחי צוואר בקר המתבשלים במשך שעות ארוכות על אש קטנה ברוטב אדום וסמיך של פפריקה מתוקה, עגבניות, תפו"א, גזר, בצל ושום, עד שהבשר הופך לרך, נימוח ונמס בפה.

** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

תכולת מנה:

ליטר תבשיל עם כ- 300 גרם בשר / ניתן להזמין עם ליטר אורז לבן

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר בקר צוואר, תפוח אדמה, גזר, בצל, שום, עגבניות, סילאן, תבלינים.

הוראות חימום והגשה:

בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםאורז לבן: חימום במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיאאורז לבן: אחסון במקרר

מנות נוספות מהמטבח של חדש ביאמי! יוגי במטבח :

58084