תבשיל קדירה עשיר של נתחי צוואר בקר המתבשלים במשך שעות ארוכות על אש קטנה ברוטב אדום וסמיך של פפריקה מתוקה, עגבניות, תפו"א, גזר, בצל ושום, עד שהבשר הופך לרך, נימוח ונמס בפה.
** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
ליטר תבשיל עם כ- 300 גרם בשר / ניתן להזמין עם ליטר אורז לבן


בשר בקר צוואר, תפוח אדמה, גזר, בצל, שום, עגבניות, סילאן, תבלינים.
בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםאורז לבן: חימום במיקרו
במקררבמקפיאאורז לבן: אחסון במקרר