מנה ירוקה, טרייה ובריאה. מבחר עשיר של ירקות ירוקים ועונתיים (ברוקולי, אפונה, שעועית ירוקה ופול ירוק) מוקפצים קלות על אש גבוהה, כך שהם נשארים פריכים ושומרים על צבעם העז. הירקות מוגשים בתיבול לבחירתכם:
בתיבול אסייתי: עם סויה, ג'ינג'ר ושום, לטעם עשיר ומלא אומאמי.
בשמן זית ולימון: תיבול ים-תיכוני קלאסי, קליל ומרענן.


ברוקולי, שעועית ירוקה, אפונה, פול ירוק, בצל, שום, שמן זית, רוטב סויה, סילאן, עשבי תיבול, תבלינים.
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםהקפצה קלה במחבת עד לחימוםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא