התוספת הכי ישראלית שיש, בגרסה הביתית והמנחמת. פתיתים אפויים שבושלו בדיוק למידה הנכונה, יוצאים "אחד אחד" ומוכנים לקבל את הטעם שאתם הכי אוהבים. בחרו את הסגנון שלכם:
פתיתים לבנים: נקי ופשוט, עם בצל מטוגן, בדיוק כמו שאמא מכינה.
פתיתים אדומים: ברוטב עגבניות קלאסי, הגרסה האהובה שתמיד מצליחה.
פתיתים צהובים: בתיבול בצל וכורכום, למראה זהוב וטעם עשיר.


פתיתים לבנים: בצל, מלח, פלפל שחור ושמן. פתיתים אדומים: בצל, רוטב עגבניות, מלח, פלפל שחור ושמן. פתיתים צהובים: בצל, כורכום, מלח, פלפל שחור ושמן.
בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםהקפצה קלה במחבת עד לחימוםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא
הפתיתים האדומים טעימים, יכל להיות אפילו יותר טעים עם רוטב עגבניות
גליה ס. | 19.08.2025