התוספת הכי ישראלית שיש, בגרסה הביתית והמנחמת. פתיתים אפויים שבושלו בדיוק למידה הנכונה, יוצאים "אחד אחד" ומוכנים לקבל את הטעם שאתם הכי אוהבים. בחרו את הסגנון שלכם:
פתיתים לבנים: נקי ופשוט, עם בצל מטוגן, בדיוק כמו שאמא מכינה.
פתיתים אדומים: ברוטב עגבניות קלאסי, הגרסה האהובה שתמיד מצליחה.
פתיתים צהובים: בתיבול בצל וכורכום, למראה זהוב וטעם עשיר.


פתיתים לבנים: בצל, מלח, פלפל שחור ושמן. פתיתים אדומים: בצל, רוטב עגבניות, מלח, פלפל שחור ושמן. פתיתים צהובים: בצל, כורכום, מלח, פלפל שחור ושמן.
בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםהקפצה קלה במחבת עד לחימוםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא