קדירת בקר חגיגית
קדירת בקר חגיגית
חדש ביאמי! יוגי במטבח

חדש ביאמי! יוגי במטבח

נעים מאד, אני יוגב. גדלתי אל תוך המטבח – מהתבוננות באמא מבשלת ועד להיכרות אינטואיטיבית עם טעמים, תיבול וחומרי גלם. מה שהתחיל כהתלהבות טבעית הפך לתשוקה מתמשכת, שמניעה אותי לחדש, לדייק ולבשל...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדש ביאמי! יוגי במטבח »

תיאור המנה:

בשר צוואר ברוטב עמוק המתבשל בישול ארוך יחד עם תפוחי אדמה וירקות שורש מקורמלים, ליצירת קדירה ביתית עשירה ומלאת טעמים של חג.

תכולת מנה:

בליטר קדירת בקר חגיגית יש כ- 350 גרם תבשיל בקר

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר בקר (צוואר), תפוחי אדמה, גזר, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, בצל, שום, שמן, תבלינים.

הוראות חימום והגשה:

בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של חדש ביאמי! יוגי במטבח :

58906