16
תיאור המנה:
מפרום מסורתי מהמטבח של סבתא עדינה, קציצת בשר בתוך תפוח אדמה ברוטב עגבניות עשיר.
מומלץ להוסיף קוסקוס בעבודת יד או אורז לבן מהתוספות
תכולת מנה:
תפוח אדמה בציפוי קמח וביצה במילוי 80 גרם בשר טחון
אפשרויות לשינויים:
אפשר להזמין את המנה פיקנטית / חריפה
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר בקר, בצל, קצח, ביצה, עגבניות, שמן קנולה, שמן זית, תבלינים.
הוראות חימום והגשה:
במידה והמנה הוקפאה יש להפשיר במקרר לפני החימום
בסיר על אש בינונית
במיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
בהקפאה
הייתי רוצה שהבשר יהיה טיפה יותר מבושל מבפנים, בטוחה שאפשר לבקש זאת בהערות :)
חן ד. | 14.10.2024רוטב עשיר מאוד אבל המפרום לא היה סגור כי לא צופה בביצים ובקמח. תפוחי האדמה "החשופים" והבשר שלא היו מאוחדים היו טעימים כשלעצמם. חבל ששכחו לטגן אותם אבל מנה מוצלחת בסך הכל
מיכל טל ל. | 10.08.2024