המפרום של סבתא עדינה
המפרום של סבתא עדינה
עדי- ג׳ינג׳יליקה

עדי- ג׳ינג׳יליקה

היי, אני עדי. אני אוהבת אנשים, אוהבת אוכל ואוהבת לפנק.
המטבח שלי וההשראה שלי חובקות עולם, ותוכלו למצוא אצלי מנות מהמטבח האסייתי, הבוכרי, האיטלקי וגם מהמטבח המזרחי הקלאסי.
במהלך חיי המקצועיים,...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של עדי- ג׳ינג׳יליקה »

תיאור המנה:

מפרום מסורתי מהמטבח של סבתא עדינה, קציצת בשר בתוך תפוח אדמה ברוטב עגבניות עשיר.
מומלץ להוסיף קוסקוס בעבודת יד או אורז לבן מהתוספות

תכולת מנה:

תפוח אדמה בציפוי קמח וביצה במילוי 80 גרם בשר טחון

אפשרויות לשינויים:

אפשר להזמין את המנה פיקנטית / חריפה

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר בקר, בצל, קצח, ביצה, עגבניות, שמן קנולה, שמן זית, תבלינים.

הוראות חימום והגשה:

במידה והמנה הוקפאה יש להפשיר במקרר לפני החימום
בסיר על אש בינונית
במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר
בהקפאה

מנות נוספות מהמטבח של עדי- ג׳ינג׳יליקה:

חוות דעת לקוחות

חן ד.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 4

הייתי רוצה שהבשר יהיה טיפה יותר מבושל מבפנים, בטוחה שאפשר לבקש זאת בהערות :)

חן ד. | 14.10.2024
מיכל טל  ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 4

רוטב עשיר מאוד אבל המפרום לא היה סגור כי לא צופה בביצים ובקמח. תפוחי האדמה "החשופים" והבשר שלא היו מאוחדים היו טעימים כשלעצמם. חבל ששכחו לטגן אותם אבל מנה מוצלחת בסך הכל

מיכל טל ל. | 10.08.2024
51701