28
תיאור המנה:
צלי אסאדו-צלעות בקר, נתח עסיסי ורך במיוחד
עם קוביות תפוחי אדמה וגזר.
בתיבול סילאן ותערובת תבלינים מיוחדת
מנה עיקרית ומיוחדת לשולחן החג** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תכולת מנה:
2 קילו אסאדו בליווי תפו״א ובצל

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
צלי בקר, בצל, תפוחי אדמה,גזר, סילאן, כורכום, טימין, כמון, פפריקה.
הוראות חימום והגשה:
בתנור 180 מעלות למספר דקות או במיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
במקפיא או במקרר
הרוטב מעלף. תפוחי האדמה מבושלים במידה מדוייקת
איתי י. | 13.04.2025