תיאור המנה:
כרוב שנצלה בתנור עם שמן זית ומלח - כמה פשוט, ככה מפתיע.
הסוכרים שבכרוב מתקרמלים והוא מקבל צבע זהוב, מרקם כיפי וטעם משגע.
מנה מזינה מאוד שתהיה נהדרת גם כתוספת, גם כנשנוש ככה סתם וגם תוסיף עניין כמנה לאירוח.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
כרוב לבן, שמן זית, מלח.
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדרבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר