תיאור המנה:
תחתית ארטישוק במילוי בשר, ברוטב אפונה וסלרי.מנה נהדרת במרכז שולחן ערב החג .הכי כיף לאכול על מצע ערימת אורז לבן
תכולת מנה:
יח ארטישוק עם כ45 גר בשר ורוטב אפונה
אפשרויות לשינויים:
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

כמות:
מינימום 4 פריטים

מרכיבים עיקריים:
ארטישוק, תערובת בשר בקר ועוף, אפונה, שמיר, סלרי, כוסברט, בצל, שום, בהרט, מלח, פלפל שחור, שמן קנולה
הוראות חימום והגשה:
במחבת על אש קטנה למס דקות/מיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר/מקפיא בקופסא אטומה