תיאור המנה:
סלט חגיגי של עלים ירוקים, עלי חסה, רוקט ותרד בתוספת פרוסות פרי לפי העונה ,פטריות טריות,פיצוחים ופקאנים מסוכרים מוגש עם רוטב בלסמי בצד-מושלם לאירוח
תכולת מנה:
סלט עם רוטב בצד
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
עלי חסה,עלי בייבי,רוקט ותרד,פטריות טריות.פרוסות מפירות העונה
תערובת פיצוחים,פקאנים מסוכרים.לרוטב:בלסמי,דבש,חרדל דיגון,פלפל שחור גרוס,שמן זית
הוראות חימום והגשה:
להוסיף את הרוטב ולערבב
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר