אדממה - פולי סויה עם מלח ורוד גס שכיף לנשנש
אדממה - פולי סויה עם מלח ורוד גס שכיף לנשנש
ישי על הווק

ישי על הווק

אני ישי, תמיד הייתי מחובר לעולם האוכל. חייתי יותר מ-20 שנה בניו יורק שם התוודעתי והתאהבתי, יחד עם משפחתי, במטבח הסיני- אמריקאי. 
אהבתי למטבח הזה הובילה אותי להתנסות בהכנת מאכלים רבים ומגוונים....

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של ישי על הווק »

תיאור המנה:

נשנושי אדממה פריכים, חלוטים במים, מומלחים במלח הימלאיה ורוד גרוס** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

אפשרויות לשינויים:

ניתן להזמין ללא מלח
ניתן להזמין עם שבבי צ'ילי יבש / עם פלפל שחור גרוס / עם מעט מיץ לימון סחוט טרי

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

אדממה - פולי סויה, מלח הימלאיה ורוד.

הוראות חימום והגשה:

מיקרוגל / הרתחה קצרה במים רותחים על הגז.

הוראות אחסון והקפאה:

מקררניתן להקפאה

מנות נוספות מהמטבח של ישי על הווק:

51475