בכל יום שישי כל המשפחה הייתה מתאספת אצל סבא וסבתא וכולם רק חיכו לאכול מהקובה של סבא שמעון. היום אנחנו ממשיכים את המסורת של קובה ביום שישי בצהריים לפי המתכון המדויק של סבא שמעון.
קובה מסולת וג'ריש בעבודת יד עם מילוי בשר מפנק.מרק סלק/חמוסטה/במיה
3 קובה במרק


קובה סלק: סולת, בשר, סלק, סלרי, בצל, רסק עגבניות, מלח פלפל, שמן צמחי
קובה במיה: סולת, בשר טחון, במיה, בצל, שום, רסק עגבניות, מלח פלפל, שמן צמחי
קובה חמוסטה: סולת, בשר סיסקה, בצל, קישוא, מנגולד, סלרי, לימון, מלח, פלפל, שמן צמחי
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא
הזמנתי קובה חמוסטה, בטעם היה חסר לי יותר חמצמצות. היה טעים. מה שכן, האריזה קטנה ולכן היה קשה להוציא את הקובה בלי להרוס אחרים תוך כדי
לירון מ. | 11.06.2025