תיאור המנה:
כיסוני בצק אפויים פריכים במילוי תרד, בצל וגמבה. מנת מפנקת!
תכולת מנה:
יחידה
כמות:
מינימום 5 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בצק ,תרד שום, בצל, פלפל אדום, מלח, שמן זית
הוראות חימום והגשה:
תנור מחומם ל180 מעלות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר כארבעה ימים או הקפאה
מעולה, בצק דק, הרבה תרד. אהבתי
אנונימי | 03.10.2024ממש טעים
שרה א. | 13.06.2024בצק מעולה, ומילוי מפתיע וטעים!
איריס ב. | 05.06.2024קצת מלוח
שרה ב. | 22.04.2024טעימות מאוד
ליאת ש. | 27.12.2023טעים מאוד. תרד בשפע. נהננו מאוד.
אורלי ו. | 09.12.2023מנה מעולה.
גדעון א. | 03.12.2023