תיאור המנה:
חצאי כנפי עוף מטוגנים עטופים ברוטב צילי מתוק או חריף לבחירה
תכולת מנה:
מנה- 4 כנפי עוף (8 חצאים)
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
כנפיים עוף,רוטב צילי מתוק או פיקנטי
הוראות חימום והגשה:
לחמם תנור ל180 מעלות , מחבת רותח מברזל יצוק, מיקרו גל
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר עד 3 ימים או הקפאה
קצת חיוור.. אבל טעים
נאוה ב. | 26.06.2024מבושל היטב
יוסף א. | 07.03.2024לא אכיל מלא נוצות
אנונימי | 04.02.2024הכנפיים הגיעו ורודות, לא היו מספיק עשויות ועל כן הילדים לא אהבו. למחרת הכנסתי לתנור לגריל ל 20 דקות וזה כבר עשה את העבודה.
אנונימי | 17.01.2024מנה טעימה ביותר
Bracha A. | 28.11.2023