תיאור המנה:
נתח חזה עוף או שייטל עגל דק עטוף בציפוי פירורי לחם. מנה עסיסית ומענגת
תכולת מנה:
נתח חזה עוף במשקל כ-150 גרם / נתח שייטל עגל במשקל של כ- 150 גרם
כמות:
מינימום 3 פריטים
מרכיבים עיקריים:
חזה עוף / נתח בקר שייטל, פירורי לחם ,ביצים שום ו פטרוזיליה אורגנו, מלח, חרדל
הוראות חימום והגשה:
לחמם תנור ל180 מעלות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר עד ארבעה ימים או הקפאה
מעולה
אנונימי | 28.09.2024מושלם
מיטל ז. | 22.07.2024שניצל עגל לא לטעמנו, לצערי.
עינת נ. | 08.07.2024מצוין
שרה א. | 13.06.2024מעולה
עדי ל. | 27.03.2024בסדר גמור
יוסף א. | 07.03.2024מצויינת
דנה ט. | 09.11.2023טעים טעים טעים - כמו תמיד!
שרה א. | 10.10.2023נהדר
שרה א. | 27.09.2023מעולה! דק ורך!
שרה א. | 02.09.2023